Adventure
Adventure
Taiga School

Suppailu

Löydä tasapaino vedestä käsin!
Suppaile Kitkajärvellä tai Oulangan kansallispuiston läpi Rukalla.

Suomi: tuhansien järvien maa. Tarkemmin sanottuna: 188 000 järven. Lisäksi Suomen läpi virtaa 647 jokea, joten ei ole melkein yhtään kaupunkia, joka ei olisi veden äärellä. Siksi Suomi soveltuukin erinomaisesti vesiurheilun, kuten suppailun, harrastamiseen.

Suppailu

'Suppailu' eli 'SUP-lautailu' eli seisaallaan melominen. Liikut veden läpi meloen seisaaltaan (surffi)laudalla. Se voi olla kanava, joki tai jopa merensuu, jos olet kokeneempi suppailija. Laudalta näkee hyvin mitä ympärillä tapahtuu. Ja täällä on paljon nähtävää! Kitkajärveltä tai Rukan tunturialueella sijaitsevan Oulangan kansallispuiston läpi virtaavalta Oulankajoelta käsin voit nauttia kauniista luonnosta, eläimistä, joita et muuten niin helposti näkisi. Tyhjennä mielesi kokonaan ja tule yhdeksi luonnon kanssa! Suppailun aikana käytät monia eri ​​lihaksia seisoessasi laudalla, jonka avulla löydät tasapainosi ja pidät sen. Kehon ja mielen tasapainon.

Oulangan kansallispuisto ja Ruka

Oulangan kansallispuisto sijaitsee Suomen Lapin Rukan alueella. Koska Ruka on jokien ylittämä tunturialue, voit nauttia vaelluksesta Oulangan kansallispuistossa, sinulla on hurmaavat näköalat ja monta mahdollisuutta suppailla. Oulangan kansallispuisto ja Ruka ovat alueita, joissa voit saavuttaa täydellisen tasapainon!

Ohjelma

Taiga-koululta lähdet suppailemaan ja tutustumaan Suomen rauhalliseen ja kauniiseen luontoon: Kitkajärvelle ja Oulangan kansallispuiston läpi virtaavaan Oulankajokeen. Kyse ei ole niinkään määränpäästä, vaan kokemuksesta, jonka tämä matka tarjoaa. Oppaan avulla löydät kauneimmat paikat Kuusamon vesillä. Opit tarkastelemaan ympäristöäsi ainutlaatuisella tavalla ja löytämään tasapainon luonnon, kehon ja mielen välillä.

Hemmottele kehoasi ja mieltäsi ja nauti Rukan alueella olevista Oulangan Kansallispuiston ja Kitkajärven maisemista!

Varaa nyt

Sauna-Cold-Breathing

Sauna ja hengitys

Husky Aurora Chase

Husky Aurora Chase