Adventure
Adventure
Taiga School

Revontulien metsästys huskyjen kanssa

Bongaa revontulia! Revontuliseikkailu koiravaljakon kyydissä Rukan kauniiden maisemien läpi.

Tuuli hiuksissasi, lumen narina reen alla, loputon valkoinen maailma ympärilläsi ja revontulien värittämä tähtitaivas korkealla yläpuolellasi; unohtumaton yöllinen seikkailuelämys koiravaljakon kyydissä Rukan koskemattoman luonnon läpi. Lämpimiin vaatteisiin pukeutuneena, koet ainutlaatuisen ja unohtumattoman elämyksen.

Lappi, Ruka ja revontulet

Suomen Lappi on yksi viimeisimmistä koskemattomista luonnonalueista Euroopassa. Laajat metsät, Rukan tunturit sekä lukemattomat järvet muodostavat osan henkeäsalpaavasta maisemasta, jonka paksu lumikerros peittää useamman kuukauden vuodessa. Talvikuukausien aikana on Lapissa ja Rukalla parhaimmat mahdollisuudet nähdä revontulia. Revontulet ovat valoilmiöitä, jotka ovat tehneet suuren vaikutuksen sen nähneille ihmisille. Revontulet, kuten eteläntulet eteläisellä pallonpuoliskolla, johtuvat aurinkotuulista, mutta niillä on myös monia mytologisia ja hengellisiä selityksiä. Tarinoita, jotka muuttuvat uskottaviksi vasta kun olet nähnyt revontulet omin silmin Lapissa.

Husky

Huskyt ovat syntyneet rekikoiriksi. Husky on luotu uhmaamaan kylmää ja lunta ja on elementtissään juostessaan reen edessä. Huskyt ovat sosiaalisia eläimiä, jotka rakastavat silittämistä ja halailu. Husky on täydellinen seuralainen jännittävän rekimatkan aikana Rukan läpi!

Ohjelma

Kaksi tuntia auringonlaskun jälkeen lähdemme leiristämme huskyjen ja rekien kanssa noin 40 minuutin matkalle. Matkan tarkoituksena on mennä yhdelle Rukan tunturin laeista, josta aukeaa kauniit näkymät ja mahdollisuus nähdä revontulia. Pysähdymme tunturin laella nauttiaksemme tästä ainutlaatuisesta luonnonilmiöstä ja kuumasta juomasta. Tämän jälkeen palaamme leirille, jossa jaamme kokemuksia Lapin Kodan leiritulen ääressä.

Kiinnostuitko tästä vaikuttavasta ja unohtumattomasta revontuliseikkailusta koiravaljakon kyydissä Rukan kauniiden maisemien läpi? Varaa heti!

Varaa nyt

Suppen

Suppailu

Ice Fishing

Pilkkiminen