Adventure
Adventure
Taiga School

Taiga-koulun Husky-tunturikierros

Tutustu Saamenmaahan!
Husky oppaanasi.

Saamelaiset ja heidän maansa Sápmi eli Saamenmaa kuuluvat Skandinavian kulttuurilliseen ja historialliseen perimään. Saamenmaa ulottuu useisiin Skandinavian maihin, Suomi mukaan lukien. Tutustumme tähän Saamenmaan osaan loistavalla koiravaljakkokierroksella, jossa husky toimii innostuneena 'moottorina'! Teemme kierroksen Saamenmaan alueen läpi, missä aika näyttää pysähtyneen. Ikipuita, ainutlaatuista kasvistoa ja eläimistöä sekä luonnon alkeellista voimaa. Retki tarjoaa unohtumattoman, ainutlaatuisen elämyksen ja tavan löytää ihmisen ja luonnon välinen tasapaino.

Sami

Saamelaiset, joka tarkoittaa 'yhdessä', ovat alun perin nomadeja, jotka harjoittivat pääasiassa poronjalostusta, kalastusta ja metsästystä. Nykyään valtaosa saamelaisista on asettunut kalastajaksi, maanviljelijäksi tai itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi, mutta joitain saamelaisia ​​perinteitä - kuten värikkäitä vaatteita ja tyypillistä musiikkia ('joiku') - kunnioitetaan edelleen.

Husky

Huskyt ovat syntyneet kelkkakoiriksi ja ne uhmaavat kylmää ja lunta. Ne ovat elementtissään juostessaan reen edessä. Huskyt ovat sosiaalisia eläimiä, jotka rakastavat silittämistä ja halailua. Husky on täydellinen seuralainen jännittävän rekimatkan aikana Lapin läpi!

Husky kierroksen ohjelma

Aloitamme koiravaljakkoretken jäätyneeltä Kitkajärveltä, liu’umme jäätyneiden soiden yli ja Suomen taigametsän läpi. Tunnet olosi yhdeksi ympärillä olevien huskyjen ja luonnon kanssa ja ammennat energiaa Saamenmaan voimasta. Tavoitteenamme on ”Siperian”-leirillämme sijaitseva Lapin Kota, joka on myös huskyjen koti. Perille päästyämme nautimme kuumaa juomaa ja voit jakaa vaikuttavan kokemuksesi muiden kanssa!

Suo itsellesi tämä ainutlaatuinen elämys Saamenmaan läpi ja varaa heti!

Varaa nyt

Snowshoe Walking

Lumikenkäily

National Parks

Taigakoulun revontuli- kalastus