Adventure
Adventure
Taiga School

Taiga- koulun Husky-maisemakierros

Löydä Suomi ja Lappi!
Lumen läpi huskyjen kanssa.

Reki kiitää lumen peittämien puiden vieressä, edessäsi raikuu koirien iloinen haukuminen ja reki jättää lumeen urat: olet uskomattomalla matkalla Lapin läpi huskyjen vetämällä kelkalla! Ajat muinaisen taigametsän läpi, jäätyneiden soiden yli ja pitkin porojen jälkiä. Kompassina toimii aurinko tai kuu ja tähdet. Nauti Suomen Lapin ympäristön rauhallisesta kauneudesta sekä rekeä vetävien eläinten voimasta ja tunne itsesi yhdeksi luonnon kanssa.

Husky

Huskyt ovat syntyneet rekikoiriksi. Husky on luotu uhmaamaan kylmää ja lunta ja on elementtissään juostessaan reen edessä. Huskyt ovat sosiaalisia eläimiä, jotka rakastavat silittämistä ja halailu. Husky on täydellinen seuralainen jännittävän rekimatkan aikana Rukan ja Lapin ympäristössä!

Ruka

Ruka on Kuusamon kunnassa oleva paikkakunta, joka tarjoaa oivalliset mahdollisuudet talviurheiluun. Rukan tunturimaista luontoa ympäröi joet ja järvet. Ruka sijaitsee Lapissa ja sen mahtavassa luonnossa aika näyttää pysähtyneen. Ne, jotka ajavat tai kävelevät Rukan ympäristössä, voivat hyvin kuvitella itsensä tuhansia vuosia taaksepäin. Se antaa energiaa ja tasapainoa jokaiselle alueella käyvälle.

Ohjelma

Kaksi tuntia kestävän koiravaljakkoretken pituus on noin 22 km ja se kulkee Rukan ympäristössä. Tavoitteenamme on Lapin Kota, huskyjen koti. Perille saapuessamme nuotio palaa, jonka äärellä nautimme kuumaa juomaa ja voit jakaa kokemuksesi toisten kanssa. Elämykset, jotka pysyvät mielessäsi koko loppuelämän!

Suo itsellesi tämä vaikuttava kokemus Lapin luonnon läpi ja varaa heti!

Varaa nyt

Bush Craft

Bush Craft

Snowshoe Walking

Lumikenkäily