Adventure
Adventure
Taiga School

Taiga- koulun pilkkiminen

Tyhjennä mielesi hetkeksi!
Pilkkiminen Suomessa.

Jokaisella on oma tapansa tyhjentää mielensä kokonaan. Joku menee kävelylle, toinen käpertyy sohvan nurkkaan hyvän kirjan kanssa. Ja Suomessa mennään pilkille. Esimerkiksi Kitkajärvelle tai Rukalle.

Perinteinen pilkkiminen Suomessa

Valkoinen lumi, sininen taivas ja vain rauha sekä avaruus ympärilläsi. Tunnet olosi yhdeksi luonnon kanssa. Suomessa on löydetty ihanteellinen tapa meditoida pilkkimisen avulla. Istut hiljaa jäällä kymmenen senttimetrin reiän vieressä ja liikutat hitaasti pilkkivapaa ylös ja alas. Pilkkimiseen liittyy pääasiassa meditatiivinen elementti, ei kalojen pyydystys. Jos kala ei syö, poraat uuden reiän hieman kauemmas, josta lasket siiman uudelleen. Se on rauhoittava, toistuva rituaali, jossa ulkopuoliset elementit ovat suuressa roolissa. Muutaman tunnin kuluttua tulet täysin rentoutuneena takaisin - riippumatta pyytämästäsi saaliista.

Kitkajärvi ja Ruka

Ruka sijaitsee Kuusamon kunnassa. Ruka tunnetaan talviurheilukeskuksestaan ​​ja on osa kaunista tunturimaisemaa, joka on täynnä järviä ja jokia. Joten pilkkimiselle on ainakin tarpeeksi tilaa! Kitkajärvi on Suomen suurin makean veden lähde. Kesä tai talvi, Kitkajärvellä löytyy aina jännittävää ja rentouttavaa toimintaa.

Ohjelma Rukalla tai Kitkan järvellä

Menemme yhdessä Rukalle tai Kitkajärvelle ja etsimme sopivan paikan kairata pilkkireikä. Me huolehdimme sinulle kaiken tarvittavan materiaalin. Rentoudumme jäällä muutaman tunnin ajan ja kokeilemme kalaonneamme. Pilkkimisen jälkeen jatkamme rentoutumista takan äärellä, jossa nautimme drinkin odottaessamme pyydetyn kalan valmistumista ja tarjoamista paikallisen tavan mukaan.

Nauti myös rentouttavasta pilkkimisestä Kitkajärvellä tai Rukalla ja varaa heti unohtumaton elämys!

Varaa nyt

Husky Aurora Chase

Husky Aurora Chase

Hike

Patikointi