Adventure
Adventure
Taiga School

Taiga-koulun vaellus

Anna luonnon yllättää!
Vaellus Suomessa.

Suomen luonto on täynnä polkuja. Voit kävellä tuntikausia luonnossa törmäämättä keneenkään. Suomen luonto on uskomattoman vanha ja usein myös koskematon. Kasvisto ja eläimistö kukoistavat rehevissä puistoissa, kuten Oulangan kansallispuistossa ja Rukan ympäristössä. Ikimetsien luoma energia laskeutuu kuin lämmin peitto hartioillesi. Siksi Suomi onkin oikea paikka unohtumattomaan vaellukseen.

Vaellus Rukan tai Oulangan kansallispuiston halki

Suomen Lapissa on monia kauniita vaellus paikkoja, esimerkiksi Rukalla. Ruka sijaitsee Kuusamon kunnassa ja tunnetaan kauniista tunturialueestaan, joka on täynnä järviä ja jokia. Ruka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia talvi- ja vesiurheiluun, tai voit nauttia kävelystä koskemattoman luonnon keskellä. Myös Oulangan kansallispuistossa voi rentoutua vaeltamalla karujen maisemien ja mahtavien vesiputousten ohi sekä kävellä upeiden ripustussiltojen yli. Oulangan kansallispuistossa on rikas kasvisto ja eläimistö, ja se on siksi myös erittäin suosittu luontokuvaajien keskuudessa. Yhdistä vaellus ja Oulangan kansallispuiston luonnon kuvaaminen eli ota ehdottomasti kamera mukaan!

Ohjelma

Järjestämme jokaisena vuodenaikana vaellusretkiä Suomen kauniissa luonnossa, muunmuassa Rukalla ja Oulangan kansallispuistossa. Vaellat kokeneen oppaan seurassa mitä kauneimpien paikkoen läpi ja näet matkalla laajan kirjon erilaisia ​​eläimiä. Pienet mökit polun varrella, kuten Oulangan kansallispuistossa ja Rukan ympäristössä tarjoavat suojan huonon sään yllättäessä tai toimivat vain miellyttävänä lepopaikkana. Vuodenajasta riippumatta vaellusretki päätetään rentouttavaan yhdessäoloon nuotion äärellä samalla kun nautitaan kuppi nokikahvia.

Anna henkeäsalpaavan luonnon yllättää sinut ja lähde vaellukselle!

Varaa nyt

Ice Fishing

Pilkkiminen

Bush Craft

Bush Craft