Adventure
Adventure
Taiga School

Taiga-koulun lumikenkäretki

Löydä kätketyt helmet!
Lumikenkäily Suomessa.

Lumi tuo mukanaan rauhan ja kauneuden ympärilleen. Mutta lumi saattaa myös estää mutkattoman pääsyn joka paikkaan. Vai estääkö? Lumikengillä pääset yllättäviin paikkoihin, joita et olisi muuten edes löytänyt!

Lumikenkäiy

Jo yli kuusi tuhatta vuotta sitten ihmiset huomasivat, että lumella on helpompi kävellä, jos painon jakaa suuremmalle alueelle. He tekivät tennismailan muotoisia 'kenkiä' joustavasta puusta, kuten pajunoksista ja lehtipuista: lumikenkäily oli syntynyt! Lumikenkien ansiosta et uppoa lumeen ja pääset aiemmin tavoittamattomissa oleviin paikkoihin.

Ruka ja Oulangan kansallispuisto

Oulangan kansallispuisto on yksi Suomen monista kansallispuistoista. Siellä voit kävellä koskemattoman luonnon läpi ja vaeltaa tuntikausia tapaamatta ketään. Kansallispuiston monipuolinen kasvisto ja eläimistö tekee jokaisesta vaelluksesta ainutlaatuisen. Ruka sijaitsee Kuusamon kunnassa ja on erinomainen talviurheilualue. Rukan vaihtelevaa maastoa ympäröi lukemattomat järvet ja joet.

Lumikenkävaellus ohjelma

Päätämme yhdessä etukäteen, minne matkamme suuntaa. Se voi olla Rukan ympäristöön tai esimerkiksi Oulangan kansallispuistoon. Reput on varustettu lumikenkäilyvälineillä, matkaherkuilla ja ylimääräisillä vaatteilla nuotion ääreen. Paluumatkalla Rukalta tai Oulangan kansallispuistosta teemme leiritulen, jossa keitämme nokipannukahvit ja paistamme perinteisen reseptin mukaan valmistetut tikkupullat. Kahvin ja pullan valmistuessa meillä on aikaa keskustella ainutlaatuisesta kokemuksesta Rukan kauniissa luonnossa tai Oulangan kansallispuistossa.

Koe tämä ainutlaatuinen kokemus! Löydä Suomen kätketyt helmet ja varaa heti!

Varaa nyt

Husky Scenery Tour

Husky Scenery Tour

Husky Hill Tour

Husky Hill Tour