About
About
Taiga School

Kitkajärvi

Monipuolinen vesiparatiisi

Kitkajärvi on kokonaisuutena Suomen ainoa säännöstelemätön suurjärvi. Pitkät hiekkarannat ja veden reunaa koristavat kiviröykkiöt, arvaamattomat syvyydet ja järven matalat osat, jonka pohjassa on pyöreiksi hioutuneita kiviä; Kitkajärvellä on kaikki. Järvi on ihanteellinen uimiseen tai vilvoitteluun osana suomalaista saunarituaalia sekä vesiurheiluun kesällä. Talvella voit tehdä jään yli kauniita rekiretkiä huskyjen kanssa. Mutta vuodenajasta riippumatta: Kitkajärvi on kalastajille kuin magneetti!

Enemmän kuin kalastus

Kalastus on enemmän kuin urheilu suomalaisille; se on elämäntapa. Sininen taivas, kaunis luonto eikä mitään muuta kuin rauha ja avaruus ympärilläsi. Olet yhtä luonnon kanssa. Kalastus on suomalaisten tapa puhdistaa mieli kokonaan. Liikutat pilkkivapaa hitaasti ylös ja alas jään kairatun reiän läpi, veneestä käsin tai jalat hiekkaan uppoutuneena. Vuodenajasta riippuen Kitkajärvellä voidaan kalastaa monin tavoin. Ja jos kala ei nappaakkaan hyvin, niin se ei ole suomalaisille ongelma: kyse on enemmänkin kokemuksesta ja tasapainosta luonnon kanssa.

Taiga-koulun

Taiga- koulu sijaitsee Suomen sydämessä, maan suurimman makeanvedenlähteen äärellä, Kitkajärvellä ja keskellä Taigametsän yli kuusisataa vuotta vanhoja puita. Taiga- koulusta käsin voit harrastaa monia erityisiä aktiviteetteja, kuten pilkkimistä, retkiä Hossan kansallispuistoon, huskyajeluja tai nauttia perinteisistä suomalaisista saunarituaaleista. Voit yöpyä joko hirsimökissä tai hotellissamme. Valitsitpa minkä aktiviteetin tahansa, ainutlaatuinen ja unohtumattoman kokemus on taattu!

Varaa nyt
National Parks

National Parks

Taiga

Taiga