Booking
Booking
Taiga School

Luontokohteesi, jossa mikään ei ole muuttunut viimeisen 10,000 vuoden aikana.

Pakene hetkeksi arkielämää ja löydä itsesi uudelleen! Modernin mukavuuden ja koskemattoman luonnon yhdistelmä rentouttaa ruumiin ja sielun täysin. Viihtyisästä kolmen hengen hirsimökistämme ja sen ympäristöstä löydät kaiken tarvittavan: perustarpeet, seesteisen Kitkajärven, metsän luoman energian, Rukan läheisyyden ja lukuisia aktiivisia ja rentouttavia aktiviteetteja.

Koskematon luonto

Taigametsän ympäröimä hirsimökki sijaitsee Kitkajärvellä. Suomen suurimman säännöstelemättömän järven äärellä, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kuusamon kunnassa sijaitsevalta Rukalta. Ruka on kaunis ja monipuolinen kesä ja talviurheilualue. Ruka ja sen lähialueet tarjoavat mahtavia vaellusreittejä, talvi- ja vesiurheilumahdollisuuksia ja voit rentoutua täysin koskemattomassa luonnossa. Tarjoamme lukuisia ​​aktiviteetteja, joiden avulla tutustut Rukan ainutlaatuiseen kauneuteen!

Taigametsä

Taigametsä on yksi maailman viimeisimmistä luonnontilassa säilyneistä metsistä, ja kattaa suuren osan Suomea, Rukan mukaan lukien. Kuusisataa vuotta vanhat kuuset eivät ole poikkeus, ja kasvisto ja eläimistö kukoistaa Suomen taigametsän koskemattomissa maisemissa. Taigametsän luonto tarjoaa ainutlaatuisia ja unohtumattomia kokemuksia, jossa voit vaeltaessasi tai veneillessäsi nähdä karhuja, hirviä, poroja, ilveksiä, ahmoja petolintuja ja susia. Kaiken elävän luoma energia laskeutuu kuin lämmin peitto hartioillesi palauttaen kehon ja mielen tasapainon.

Hirsimökki

Kolmen tuhannen neliömetrin tontilla, Kitkajärven rannalla sijaitseva ylellinen hirsimökki tarjoaa majoituksen kolmelle hengelle. Hirsimökissä on kahdenhengen vuodesohva ja parvi-vuode lapselle. Mökissä on myös keittiö, takka ja polttopuut, moderni suihku ja wc. Sekä tietysti perinteinen puulämmitteinen sauna!

Hemmottele itseäsi ainutlaatuisella kokemuksella Rukalla ja taigametsässä ja varaa mukavuuksilla varustettu hirsimökkimme!

Varaa nyt

Hotel

Hotelli

Adventure

Ohjelmat