Adventure
Adventure
Taiga School

Taigakoulun revontuli- kalastus

Ontspannen met een dobber
Vissen in Finland

Suomi on kalastajien paratiisi. Kitkajärven sekä lukemattomien muiden järvien ja jokien tarjoamien puitteiden ansiosta kalastus on yksi suomalaisten suosituimmista vapaa-ajan harrastuksista. Usealla onkin oma vene tai ainakin onki/virveli.

Kaiken kokoisia ja muotoisia kaloja

Luonnon monimuotoisuus tarjoaa monta erilaista tapaa kalastaa. Talvella pilkkiminen on monelle tapa rentoutua. Muina vuodenaikoina kalastus villisti virtaavalla joella, veneestä käsin järvellä tai merellä tai rannalta käsin ovat myös suosittuja kalastusmuotoja. Kitkajärvestä ja Rukan ympäristöstä löytyy montaa eri kalalajia, kuten ahven, hauki, made, siika, harjus ja taimen, vain muutamia mainitaksemme. Kitkajärvellä tai yhdellä monista muista Rukan alueen tuntemattomista kalastuspaikoista kalastus on muutakin kuin vain kohon tuijottamista tai saaliin saamista. Tiedostat sinua ympäröivän kauniin luonnon. Se on jännittävää ja rentouttavaa samanaikaisesti. Se on tapa löytää ihmisen ja luonnon välinen tasapaino.

Kalastusohjelma Kitkajärvellä/Rukalla

Kalastetaan Kitkajärvellä tai Rukalla! Kitkajärvi, jonka rannalla Taiga-koulu sijaitsee ja josta on vain noin kymmenen minuutin matka Rukalle, Kitkajärvi on Suomen suurin makeanvedenlähde ja se on täynnä kalaa. Kuusamon kunnassa sijaitseva Ruka on erinomainen vesiurheilualue monien järvien ja jokiensa ansiosta. Taiga-koulun omalta laiturilta hyppäämme (sähkö) veneen kyytiin etsimään hyvää kalastuspaikkaa. Me huolehdimme puolestasi sinulle tarvittavat kalastusvälineet ja -luvat sekä tarjoamme herkullisen aterian. Voit kalastaa päiväsaikaan, mutta myös yökalastus Kitkajärvellä tai Rukalla on mahdollista. Hyvällä tuurilla saatat nähdä revontulet veneestä käsin!

Koe ainutlaatuinen kalastuskokemus Kitkajärvellä tai Rukalla ja varaa heti!

Varaa nyt

Husky Aurora Chase

Husky Aurora Chase

Hike

Patikointi