Booking
Booking
Taiga School

Luontokohteesi, jossa mikään ei ole muuttunut viimeisen 10,000 vuoden aikana.

Taigakouluhotelli tukikohtana upeille kokemuksille.

Suomi, rauhallisuuden, avaruuden ja koskemattoman luonnon maa. Alkuperäisenergian, kasviston ja eläimistön maa, jossa historian havinan tuntee kaikkialla. Taigametsän, Kitkajärven ja Rukan maa. Se, joka etsii paikkaa, jossa keho ja mieli löytää tasapainon, löytää sen Suomesta. Maa, jossa ihmiset ja luonto kulkevat rinta rinnan.

Hotelli

Hotellissamme on yhdeksän kahdenhengen huonetta ja se sijaitsee kauniilla paikalla keskellä luontoa. Huoneet ovat viihtyisiä ja yksinkertaisesti sisustettuja ja niiden tunnelmassa on huomioitu hotellin sijainti. Jokaisessa huoneessa on vakiona mukavat vuoteet sekä mahtava näköala. Joka kerroksessa on yhteiset suihku- ja wc-tilat. Toisessa kerroksessa on kodikas oleskelualue, jossa on takka ja hyvin varustettu keittiö, kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi ja keittiövälineet.Täällä voit halutessasi itse laittaa ruokaa. Tarjoamme joka aamu herkullisen ja terveellisen aamiaisen, ja sauna on käytössäsi klo 7–10. Voiko parempaa aamun alkua ollakkaan?

Ruka

Hotelli sijaitsee Kitkajärvellä, Suomen suurimman säännöstelemättömän järven ja luonnollisen makeanveden lähteen äärellä, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Rukalta. Ruka on tunturialue Kuusamon kunnassa. Kuusamosta löytyy myös lentokenttä. Ruka ja sen lähialueet tarjoavat mahtavia vaellusreittejä, vesiurheilumahdollisuuksia ja voit rentoutua täysin koskemattomassa luonnossa. Ruka sopii erinomaisesti niin rentoutusta kuin aktiivista toimintaa hakevalle matkailijalle.

Aktiviteetit

Hotelli on ihanteellinen lähtöpaikka retkille ja muulle toiminnalle. Patikoi kansallispuistojen läpi, suppaile kauniilla Kitkajärvellä, ihaile revontulia huskyjen vetämän reen kyydissä, pilki Kitkajärvellä, sauno, jääkylve/avantoui, kalasta, valokuvaa, lista on loputon. Me hoidamme järjestelyt ja räätälöimme sinulle sopivan paketin!

Hemmottele itseäsi unohtumattomalla kokemuksella ja varaa huone hotellistamme!

Katso myös aktiviteettejamme ja valitse rentouttava tai juurikin jännittävä oheisohjelma unohtumattomalle kokemukselle!

Varaa nyt

Adventure

Ohjelmat

Log cabin

Tietoa Meistä