About
About
Taiga School

Finland

Luonto kuten sen on tarkoitus olla

Suomi: alun, ihmisen ja luonnon välisen tasapainon, taian ja energian maa. 188 000 järven ja monien jokien, revontulien ja ikimetsien maa.

Suomen alueella asuttiin ensimmäistä kertaa noin 8500 eKr. Tällä hetkellä Suomi on yksi Euroopan harvaan asutuimmista maista, ja monissa paikoissa näyttää siltä, että aika olisi pysähtynyt. Koskematon luonto, rauhallinen ympäristö, kun maa on lumen peitossa, rauha ja avaruus: Suomessa voit löytää uudelleen ihmisen ja luonnon välisen tasapainon tunteen, kuten äiti Maa sen suunnitteli.

Suomen kolme aluetta

Suomi voidaan jakaa kolmeen pääasialliseen maantieteelliseen alueeseen, joilla jokaisella on oma ainutlaatuinen luonteensa. Etelälle ja lännelle on ominaista matala rannikkoalue, joissa sijaitsevat myös maan tärkeimmät kaupungit. Rannikkokaistaletta seuraa suuri metsäinen sisämaan järvialue. Tätä maisemaa hallitsee 60 000 järveä, joista moni yhdistyy jokien, purojen ja kanavien välityksellä. Kolmas osa sijaitsee napapiirin pohjoispuolella ja on osa Lappia. Täällä maa on harvametsäisempää ja melkein hedelmätöntä, mutta maisemat eivät suinkaan ole vähemmän vaikuttavat.

Suomen ilmasto

Suomessa on mannermainen ilmasto, lyhyet ja lämpimät kesät sekä pitkät ja kylmät talvet. Maan pohjoisimmassa osassa kesä kestää 73 päivää ja keskiyön aurinkoa voidaan ihailla. Aurinko ei laske seitsemäänkymmeneen peräkkäiseen päivään. Erityinen ja maaginen kokemus kaikille, jotka ovat tottuneet valoisaan päivään ja pimeään yöhön. Suuri osa Suomea on yli puolet vuodesta lumen peitossa. Lapissa saattaa sataa vuodessa 1-2 metriä lunta, joka tekee koko alueesta talviurheilun mekan. Huolehdi aina lämpimästä pukeutumisesta: auringonvalon vähyyden johdosta, ilma saattaa viilentyä nopeasti. Kaamoksen aikana ilma saattaa olla jopa - 35 astetta!

Taiga-koulun

Taiga- koulu sijaitsee Suomen sydämessä, maan suurimman makeanvedenlähteen äärellä, Kitkajärvellä ja keskellä Taigametsän yli kuusisataa vuotta vanhoja puita. Taiga- koulusta käsin voit harrastaa monia erityisiä aktiviteetteja, kuten pilkkimistä, retkiä Hossan kansallispuistoon, huskyajeluja tai nauttia perinteisistä suomalaisista saunarituaaleista. Voit yöpyä joko hirsimökissä tai hotellissamme. Valitsitpa minkä aktiviteetin tahansa, ainutlaatuinen ja unohtumattoman kokemus on taattu!

Varaa nyt
Taiga

Taiga

Kuusamo

Kuusamo