About
About
Taiga School

Mielipiteemme kestävästäkehityksestä

Taiga- koulu pitää ihmisen ja luonnon välistä tasapainoa erittäin tärkeänä. Siksi työskentelemme intensiivisesti kestävän kehityksen ja itsevaraisuuden saavuttamiseksi. Käytämme mahdollisimman paljon kierrätettyjä, luonnonmukaisia ja paikallisia tuotteita ja kasvatamme omia tuotteita kasvihuoneissa, joissa käytetään kotitekoista kompostia. Emme syö tai tarjoa lihaa hiilijalanjäljen vähentämisen vuoksi. Tarjoilemme vain savustusuunissamme valmistettua kalaa, joka on pyydetty Taiga-koulun vieressä olevasta Kitkajärven puhtaasta vedestä.

Ympäristömme

Taiga- koulu sijaitsee Suomen sydämessä, maan suurimman makeanvedenlähteen äärellä, Kitkajärvellä ja keskellä Taigametsän yli kuusisataa vuotta vanhoja puita. Rukan lasketteluparatiisi on on noin viidentoistaminuutin ajomatkan päässä. Taiga-koulu on mainio tukikohta vieraillessasi eri kansallispuitoissa, Lapissa tai revontulia etsiessäsi kauniissa paikoissa.

Aktiviteetit

Taiga- koulusta käsin voit harrastaa monia erityisiä aktiviteetteja, kuten pilkkimistä, retkiä Hossan kansallispuistoon, huskyajeluja tai nauttia perinteisistä suomalaisista saunarituaaleista. Voit yöpyä joko hirsimökissä tai hotellissamme. Valitsitpa minkä aktiviteetin tahansa, ainutlaatuinen ja unohtumattoman kokemus on taattu!

Varaa nyt
National Parks

Maantiede

Taiga

Kestävä kehitys